Асът на Тотнъм Ричарлисън отприщи тирада от критики към бившия

...
Асът на Тотнъм Ричарлисън отприщи тирада от критики към бившия
Коментари Харесай

Ричарлисън се нахвърли върху Антонио Конте в яростна среща с Тотнъм след недоразумение

Асът на Тотнъм Ричарлисън отприщи дрънканица от рецензии към някогашния началник на Спърс Антонио Конте, когато се очакваше да се извини за закъснението.

Бразилецът нападателят се задържа малко обратно, защото не разбра какво има поради италианският треньор, когато го попитаха дали има нещо да каже след неприятно време. Ричарлисън дойде в Спърс в договорка за £60 милиона от Евертън с Конте отпред.

Бившият нападател на Уотфорд съумя да вкара единствено два гола в 27 мача, до момента в който играеше под управлението на Конте. 26-годишният футболист означи 11 гола в 25 мача под управлението на сегашния началник Анже Постекоглу.

В полемика с бразилския YouTuber Фред в канала Desimpedidos Ричарлисън и Емерсън Роял приказваха за момента, който остави съотборниците да се смеят последни термин. Роял изясни сюжета, при който редица играчи закъсняха.

Бранителят сподели: „ Той дойде късно на срещата в деня на мача и индивидът [Конте] сподели „ Имате ли да кажете нещо на тима? Искате ли да се извините на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР