Асът на Берое Мартин Камбуров вкара 193-ия си гол в

...
Асът на Берое Мартин Камбуров вкара 193-ия си гол в
Коментари Харесай

Камбуров: Загубихме две точки, мачът не е добър за нас

Асът на Берое Мартин Камбуров вкара 193-ия си гол в елита на мача с Дунав, само че не съумя да донесе триумф на тима си. Битката в Стара Загора приключи наедно 1:1 и съгласно 37-годишния таран, това са изгубени точки за заралии.

"За жал изпуснахме две домашен точки, които можеше да вземем. За мен това не бешe добър мач за нас. Резултатите демонстрират, че играем по-трудно. Не съм аз индивидът да разясня това. Има треньори и те ще преценяват ", съобщи Камбуров и проучва за какво съгласно него се е стигнало до този процес.

"Може би в действителност тимовете се затварят, само че ние би трябвало да се нагодим на този метод на игра, тъй като всички, като се изключи Левски, ЦСКА и Лудогорец ще се затварят и ние би трябвало да свикнем да играем с тази игра и да си печелим мачовете и тук ", съобщи нападателят и разкри дали съгласно него над отбора тегне психически проблем.

"Поне върху мен няма психически проблем. Играем си обикновено, както играем и на открито. Днес нямаше и шанс – два пъти в гредата и отиде в техния играч. Не приписвам единствено на това, само че би трябвало да работим повече и да се опитваме да побеждаваме и в домакинските мачове ", съобщи таранът и показа дали ще може да играе във всеки мач.

"Треньорът и управлението ще дават оценки. Аз споделих, че несъмнено няма да мога да играя във всички мачове, само че когато съм в игра ще дам всичко от себе си тимът да побеждава ", приключи Камбуров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР