Артьом Панарин вкара при числено предимство 4:46 след началото на

...
Артьом Панарин вкара при числено предимство 4:46 след началото на
Коментари Харесай

Рейнджърс и Калгари спечелиха сериите си след продължения

Артьом Панарин вкара при числено преимущество 4:46 след началото на продължението за 4:3 и тимът на Ню Йорк Рейнджърс в профил Питсбърг в седми мач от първия рунд на плейофите в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Майка Зибанедяад записа гол и две асистенции, а Крис Крейдър и К`Андре Милър също бяха точни за нюйоркчаните, които направиха трети следващ поврат против Пенс. Те обърнаха и серията като цяло, откакто изоставаха с 1-3 след първите четири мача. Андрю Коп пък записа две асистенции, а финалистът за трофея " Везина " Игор Шестьоркин отрази 42 удара на вратата.

Рейнджърс получиха пауърплей 2:55 минути след началото на продължението, когато Брок Макгин бе изпратен на пейката за задържане. Късно в двуминутното наказване Панарин получи шайбата на дясната була и стреля около Тристан Джари за крайното 4:3 в интерес на домакините в " Медисън Скуеър Гардън ". Така Рейнджърс се класираха за втория кръг в НХЛ за първи път от 2017 насам, когато бяха отстранени от Отава Сенатърс.

Следващият противник на тима от Ню Йорк е Каролина, който завоюва в седем мача против Бостън.

Еван Родригес записа гол и асистенция, а Джейк Гюнцел и Дантън Хайнен също се разписаха за Питсбърг, който губи в първия рунд на плейофите за четвърта поредна година.

Джони Годро вкара 15:09 след началото на продължението и Калгари отстрани Далас след победа с 3:2 в седмия мач. Тайлър Тофоли и Матю Ткачук също се разписаха против вратаря на Старс - Джейк Йотингер, който избави 64 удара на вратата на Далас и записа клубен връх по спрени шайби в седми плейофен мач.

Следващият противник на Калгари е Едмънтън и това ще бъде първата " Битка за Албърта " от 1991 година насам. Серията стартира в сряда и Флеймс са домакини.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР