Артритът е вид заболяване, засягащо опорно-двигателния апарат, най-вече ставите. То

...
Артритът е вид заболяване, засягащо опорно-двигателния апарат, най-вече ставите. То
Коментари Харесай

Хранителните вещества, от които се нуждае тялото при артрит

Артритът е тип заболяване, засягащо опорно-двигателния уред, най-много ставите. То постоянно е съпроводено от неразположения като болки, вдървеност, деформиране на пръстите. За тяхното понижаване тялото има потребност от физически извършения и то постоянно, разтривки и банкет на храна, богата на витамини и микроемеленти. Нека забележим какво би трябвало да консумираме, с цел да се предпазим от появяването на артрит.

Джинджифил

Той е чудесна фалшификация, даваща освен превъзходен усет на храната и като добавка в чай, само че много оказва помощ и при болки от артрит. Джинджърът има в действителност мощни противовъзпалителни и успокояващи свойства.

Чушки
 10-те генетични болести, които може да наследите по майчина линия 10-те генетични болести, които може да наследите по майчина линия
За страдание от гените от нашите родители можем да вземем освен позитивни качества и белези по външния тип, а и някои болести....

Ако не пропущаме да консумираме чушки, по този начин няма да имаме липса на потребния витамин С. Една купа червени чушки е с най-малко 95 мг наличие на потребния витамин. Също по този начин са източник и на витамини от групата В и фолиева киселина.

Храни, богати на витамин С

Този по този начин значим за човешкия ни организъм витамин може да понижи болките в резултат от артрит. Добре е да не пропущаме най-малко един път дневно да похапваме манго, портокали, ягоди, лимони, които имат богато наличие на витамин С. Според множеството лекари, целесъобразният дневен банкет на този витамин е 90 милирама за мъжете и 75 за дамите.

Сьомга

Тялото ни се нуждае от задоволително здравословни мазнини като омега-3 мастни киселини, с цел да се оправи по-ефективно с неразположенията вследствие появяването на артрит. Добра храна би била сьомгата, тъй като в нея омега-3 е с най-голямо наличие. Също по този начин е богата и на витамин Д и фолиева киселина, както и доста калции, значим за костите. Полезните съставки на сьомгата оказват помощ и при попречване на формиране на съсиреци в кръвта, което спомага здравето на кръвоносните съдове и сърцето.
 Откажете се от тези храни, в случай че страдате от артрит Откажете се от тези храни, в случай че страдате от артрит
Артритът е общото название за мъчителни положения, съпроводени с проблеми със ставите, отичане, болежка и вдървеност. Много проучен...

Банани

Те са съвършен плод, богати са на калий, витамини от групата В, витамин С и фолиева киселина. А тези витамини и минерали са доста значими при битка с артрита. Добре е да одобряваме най-малко по 1-2 банана на закуска.

Скариди

Ако обичате морски блага и най-много скариди, може да си хапвате по-често от тях и по този начин ще предотвратите болките разследване от артрит. Скаридите имат богато наличие на омега-3, витамин С и Д, както и мастни киселини и желязо.

Сирене
 Този плодов сок усилва риска от артрит цели 3 пъти Този плодов сок усилва риска от артрит цели 3 пъти
Едва ли допускате, че един от обичаните на дребни и огромни плодови сокове усилва риска от артрит цели 3 пъти. Учените стигнаха до...

Ако постоянно имате болки от артрита, би трябвало да консумирате повече сирене. То ще даде нужното количество калции на вашите кости и мускули, а според от типа му, може да има богато наличие на витамини от групата В и фолиева киселина.

Леща

Лещата и останалите бобови култури са с доста богато наличие на хранителни субстанции, помагащи за отбрана на организма от сърдечни болести, артрит и рак. Добър източник са на витамини от група В, фолиева киселина, потребни фибри и протеини.

Зелен чай

Много е добре постоянно да приемате зелен чай. Той е леко тръпчив, само че доста богат на разнообразни антиоксиданти, наречени полифеноли. Неговата консумация ще облекчи признаците на артрит и ревматични болки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР