Артистите са едни от най-засегнатите хора от световната пандемия. Няма

...
Артистите са едни от най-засегнатите хора от световната пандемия. Няма
Коментари Харесай

Усмихната и пълна с много енергия: Люси Дяковска с нова кауза и вдъхновение

Артистите са едни от най-засегнатите хора от международната пандемия. Няма концерти, участия, доста от кината и театрите по света не работят, а всичко това свива приходите на всички, работещи в областта на шоубизнеса. Ето за какво някои актьори се преориентират, въпреки и краткотрайно, с цел да изкарват хляба си и да запълват свободното си време, когато не творят нещо.

През лятото Люси Дяковска показа в ефира на NOVA, че видяла ужасно доста свои другари, които безусловно изнемогвали. " Те не можеха да си платят тока. Това, за огромно страдание, не беше единствено в България. В Германия не беше по-различно. Тук през месеците се прокрадваха информации, че ние сме единствените, на които не е било помогнато, само че това не е по този начин ", сподели тогава Дяковска в " Събуди се ".

Виж още:

Пандемията спря присъединяване ѝ в известния театър " В Дрезден " и тя се върна назад в родния Плевен. Но Люси не е спряла да прави неща, които харесва. Тя подхвана нова иницативада облогородява парк " Кайлъка ".

Със специфична машина тя почиства листата по алеите близо по 5 часа на ден, пишат от " 24 часа ". Чрез своята организация за парка тя сплотява и други хора, които желаят да оказват помощ с почистването на красивия парк. Люси показа в свое стори в Инстаграм, че тази идея ѝ дава доста - с изключение на занятие, само че и задача, цел и най-много - има причина да се разсънва всеки ден и да се усеща щастрива, и пълноценна. 

Виж още: Коя го носи по-добре – Златка Райкова или Мелания Тръмп

" Много е значимо за всички тези, които не можем да работим в този момент с специалностите си, да намерим нещо, което да ни прави щастливи, когато се събудим. Мисля, че това ще е главното нещо, което ще управлява живота ни през идните месеци. Пее ми се доста, само че евентуално няма да го бъде скоро. Пея си из алеите (на парк Кайлъка бел.ред), а някой в далечината споделя, " А, ето я Люси ", а аз си ходя и си пея ", най-вече коледни песни, както самата тя запя Rudolph the red nosed reindeer. През последните три месеца са изчистили над 60 декара паркови алеи. В " Преди обед " Люси сподели, че даже имат съглашение с локалния затвор и 10 индивида оказват помощ също много. 

Енергията на Люси не завършва, тя блика от възторг и в случай че на някои не им се има вяра, то ето още едно доказателство: надарената певиза даже ще мине курс за тракторист. 

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/lucydiakovska/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР