Артисти от цял свят ще преобразят за втори път София

...
Артисти от цял свят ще преобразят за втори път София
Коментари Харесай

Фестивалът на светлините Lunar ще озари София за втори път

Артисти от целия свят ще преобразят за повторно София във фестивала на светлините Lunar,. Събитието тази година ще се организира сред 11 и 14 май. Български и интернационалните актьори ще осветят разнообразни здания в столицата с 3D мапинг проекции и светлинни съоръжения.

, в което участваха 14 актьори от 3 континента. Именно триумфът на пилотния план дава съображение на уредниците от MP-Studio да продължат с второ издание на светлинното шоу.
" Тази година артистите ще описват истории, ще предизвикат въображението и ще показват безкрайните благоприятни условия на този тип творби, поставяйки столицата ни паралелно до едни от най-иновативните градове в света ", споделят уредниците.
 Снимка на деня: Започна първият светлинен фестивал в София Снимка на деня: Започна първият светлинен фестивал в София

Целта на светлинното шоу не е просто да покаже този тип изкуство, само че и. Във фокуса на светлинните съоръжения предходната година беше опазването на околната среда. Тази тематика ще бъде един от основните акценти и тази година, като уредниците са решили да извърнат внимание и на смисъла на човешкия капацитет. Поводът е Европейската година на уменията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР