Артилерийски подразделения на Тулските гвардейски въздушно-десантни войски с помощта на

...
Артилерийски подразделения на Тулските гвардейски въздушно-десантни войски с помощта на
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за унищожаването на склад и наблюдателен пункт на ВСУ в посока Артемовск

Артилерийски подразделения на Тулските гвардейски въздушно-десантни войски благодарение на гаубица Мста-Б унищожиха склад за муниции и командно-наблюдателен пункт на украинските въоръжени сили в Артемовско направление. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

" В един от секторите на Артемовското направление в региона на специфичната военна интервенция тази гаубица Мста-Б стреля с осколочно-фугасни снаряди ”, се показва още в известието. „ Унищожава склад за муниции и команден пункт на съперника. Работи против цели, разпознати от разследващи офицери благодарение на дрон. ”

Уточнява се, че артилерийските елементи на Тулските гвардейски въздушно-десантни войски стрелят на разстояние до 30 км. Те правят разузнаване и целеуказване благодарение на БЛА комплекс " Орлан-10 ".

„ За заличаване на укрепления се употребяват високоексплозивни снаряди, което разрешава да се нанесат оптимални вреди на укрепления, в това число заровени бетонни укрепления на съперника “, отбелязва военното ведомство. Те прибавиха, че военните могат да стрелят от гаубица както от закрити огневи позиции, по този начин и с пряк огън без предварителна подготовка на огневи позиции. Те могат да употребяват индивидуален или бърз огън, както и залп.

Министерството на защитата на Русия добави, че десантната артилерия поддържа дейните отбранителни дейности на парашутните елементи и не разрешава на украинските въоръжени сили да трансферират запаси.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР