Артилерийската част, действаща в Сватовско направление в зоната на специална

...
Артилерийската част, действаща в Сватовско направление в зоната на специална
Коментари Харесай

Руски милионер накупи оръжия и стана командир на артилерийска част на фронта в Донбас

Артилерийската част, настояща в Сватовско направление в зоната на " специфична военна интервенция ", е въоръжена за лична сметка от техния пълководец.

Успешен предприемач напусна къщата си на Рубльовка, с цел да употребява знанията, добити по време на военна работа, за отбрана на родината, пишат непознатите организации.

Името на командира е Юрий Михайлович, той е на 54 години. Преди да се включи в бизнеса, той е бил кадрови боен след Суворовското военно учебно заведение и боен университет. След разформироването на военното отделение той построява бизнеса си от нулата и реализира триумф.

Самият милионер показа, че решил да отиде на фронта, откакто видял, че първият стадий от спецоперацията се бави.

„ Мислех, че някои от моите познания, умения, добити за службата, ще бъдат потребни тук. Все отново това е моята татковина, поставих клетва. Това значи, че съм е задължен да я защитя, колкото и патетично да звучи “, споделя той.

Той прибавя, че синът му, който неотдавна е приключил военно учебно заведение, също е пристигнал на фронта, с цел да взе участие във военните дейности.

Предприемачът за своя сметка закупил оръжие за своята част и оборудвал команден пункт в мазето на една от къщите в Кременная.

Подполковникът от Луганската национална република Андрий Марочко сподели, че украинските бойци в региона на Кременная са изправени пред изострен дефицит на храна и хранителни запаси. Предишните ресурси свършили и нови не се чакат. За битка с жаждата украинските военни употребявали вода от локви.

Превод: БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР