Арт-учителка и белгиец преподават романтика на семейство софийски таксиджии Интернационалното

...
Арт-учителка и белгиец преподават романтика на семейство софийски таксиджии Интернационалното
Коментари Харесай

Предложение за брак след 13 години съжителство в „Смени жената“

Арт-учителка и белгиец преподават романтика на семейство софийски таксиджии

Интернационалното семейство Славена и Филип са едната двойка нови герои на риалити формата. Тя е българка, а той – белгиец, а орис ги събира след тежки персонални нещастия: Славена оцелява след рак на гърдата, а Филип губи първата си жена поради същото заболяване . По специалност Славена е преподавател по изобразително изкуство, а Филип издължа фамилията като строителен бизнесмен и за всичко слуша жена си, която слага на фундамент, като обект на нежна и сантиментална грижа. За нея той е най-романтичният мъж на света. Другата двойка нови участници - Диана и Кирил - са семейство таксиметрови водачи с две девойки. Заедно са от 13 години, като Кико е с 18 години по-голям от жена си и с 2 години по-млад от майка й. Диана скрито страда, че мъжът й е изцяло опериран от всякакво възприятие за романтика. И двете фамилии живеят в София, само че с това се изчерпва общото посред им.

Размяната в предаването провокира стихия от проблеми за Славена – тя губи безславно борба с кафеварка, поради неналичието на любезен джентълмен, който да й се притече на помощ. Същевременно, грижовното отношение на Филип хвърля Диана в неразбиране – поднасянето на кафе със закуска в леглото мощно я озадачава. Славена се шокирана от „ сантименталния подарък “, който й прави разменения й брачен партньор Кико – препарат за почистване на автомобилни стъкла и парцал! И до момента в който шофьорката на такси Диана, обръгнала на мъжкия поминък, би трябвало да преподава фината материя на изобразителното изкуство, Славена запретва ръкави да преобрази софийския таксиджия в изискан европеец. Макар и извънредно разнообразни, двамата мъже споделят едно – протеста против новите правила.

Изненадващ и цялостен поврат настава в края на епизода, когато след 13 години взаимен живот, Кирил се взема решение да предложи брак на Диана! „ Смени дамата “ трансформира един мъж, сантиментален, колкото дънер, в принц. Вижте по какъв начин в сряда, 25 април от 21 часа по bTV!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР