Арсенал ще върне в състава си французина Уилям Салиба, който

...
Арсенал ще върне в състава си французина Уилям Салиба, който
Коментари Харесай

Арсенал се включва в битката за Бремер

Арсенал ще върне в състава си французина Уилям Салиба, който направи доста мощен сезон чартърен в Марсилия и убеди Артета да му даде късмет на " Емиратс ". Въпреки това наставникът обмисля да притегли още един състезател в центъра на защитата и счита, че Бремер е много подобаващ за тази цел.

Бразилецът изигра страховит сезон с Торино, като даже бе избран за Най-добър бранител в Серия " А ". Затова шефовете на " Биковете " са наясно, че в този момент е най-подходящият миг да го продадат, тъй като могат да му вземат много сериозна сума. Интересът към бранителя не е единствено от страна на Арсенал, а Челси и Тотнъм също протягат ръце към него, както и Интер и Ювентус.

Челси има незабавна потребност от укрепване на защитата след напускането на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Това е и повода клубът да огледа към Бремер. В Тотнъм също се оглеждат за централен защитник, а Антонио Конте познава чудесно качествата на бразилеца. За момента обаче е по-вероятно " Шпорите " да се подсилят с Клеман Ленгле от Барселона.

Ювентус и Интер също наблюдават от близко обстановката. Италианските грандове обаче са с по-малки шансове да вземат Бремер в редиците си, защото никой от тях не е податлив да заплати желаните от Торино 50 милиона евро.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР