Ароматосфера е сетивен онлайн пърформанс, посветен на способността ни да

...
Ароматосфера е сетивен онлайн пърформанс, посветен на способността ни да
Коментари Харесай

Пътуваме във времето с аромати

" Ароматосфера " е осезателен онлайн пърформанс, отдаден на способността ни да се свързваме с обонянието си, като построяваме прочувствени мостове през времето. Той ще се организира на 18-ти, 19-ти и 20-ти май от 20:00 часа.
Поради естеството на пърформанса, броят на публиката е стеснен до 15 души. Участието ви е гратис , само че с авансово записване за приемане на линк за достъп във формата за регистрация.
Включете се: 
18.05.2021, вторник, 20 часа -
19.05.2021, сряда, 20 часа -
20.05.2021г., четвъртък, 20 часа -
Място на осъществяване: онлайн платформата Zoom. На посочените от вас контакти ще получите линк за достъп и указания.
Някъде сред избледняващото минало и неразбираемото бъдеще остава една тясна междина. Можем ли да се промъкнем през нея, пренасяйки всичките си мемоари, страхове, фантазии и очаквания?
" Има ли пътища на открито или някой е заключил всички изходи? Кой държи ключа? Къде е и съществува ли въобще гранична линия сред света, който построяваме в главите си и обективната действителност? Въпросите са безконечни, отговорите непрекъснато се променят… "
Автор на " Ароматосфера " е Ана Вълчева. Тя е актриса и пърформанс актьор. Вярва в трансформиращата мощ на изкуството, а също, че спектакълът се ражда в точката на взаимоотношение сред актьор и аудитория. От 2012-та година се занимава с разнообразни форми на сетивния и интерактивен спектакъл. Завършила е " Нов български университет " със компетентност " Физически и психически спектакъл ". 

" Ароматосфера " е основан в съдействие с Милена Станойевич, Габриела Петрова и артистичния екип на Inner Theater Company. Музика: Елиян Аройо. Графичен дизайн: Саша Хаджиева.
Екипът на плана ще остане за среща с публиката след края на пърформанса. За повече информация, можете да посетите.
" Ароматосфера " е част от поредицата онлайн сетивни пърформанси на Inner Theater Company, с която се стремим да намерим метод за на пръв взор нещо невероятно - имплементиране на сетивните и интерактивни способи в цифрова среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР