Арнолд Шварценегер публикува видео съобщение в Twitter, в което призовава

...
Арнолд Шварценегер публикува видео съобщение в Twitter, в което призовава
Коментари Харесай

Шварценегер: Не ви казват истината за войната в Украйна

Арнолд Шварценегер разгласява видео известие в Twitter, в което приканва руснаците да се опълчват на провоенния разказ, налаган от съветското държавно управление.

В клип, който продължава повече от девет минути, артистът приказва за любовта си към Русия и си спомня пътуванията си до страната по време на кариерата си на културист. Филмовата звезда и някогашен губернатор на Калифорния споделя на руснаците, че информацията, която доближава до тях " не споделя истината за следствията от тази война " и ги осведоми, че " бомби валят върху почтени цивилни ".

Изброявайки голям брой съветски офанзиви против украински градове, Шварценегер споделя на руснаците, че вследствие на филантропичната рецесия и нашествието на Владимир Путин, страната им сега е в цялостна интернационална изолираност. Той прибавя и, че " хиляди съветски бойци са били убити ", заклещени сред украинските сили, " борещи се за родината си, и съветското управление, борещо се за завладяване ".

Звездата от " Терминатор " приключва с похвали за хилядите съветски протестиращи, арестувани от полицията през последните седмици, като им споделя, че „ светът е видял тяхната смелост “, добавяйки „ Вие сте моите герои! “.

ТЕМА преди 1 час 200 преди 2 часа 1779 преди 3 часа 516
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР