Арнолд Шварценегер публикува обръщение в „Туитър“ към руския народ и

...
Арнолд Шварценегер публикува обръщение в „Туитър“ към руския народ и
Коментари Харесай

Шварценегер: Руското правителство лъже не само своите граждани, но и своите войници


Арнолд Шварценегер разгласява послание в „ Туитър “ към съветския народ и президента Владимир Путин.

Шварценегер стартира обръщението с роман за първата си среща с руснак, който се е трансформирал в негов образец за подражателство. Бил е на 14 години, когато гледа по какъв начин Юри Петрович Власов печели международното по повдигане на тежести.

" Той хвана ръката ми и ме поздрави ", споделя Шварценегер. Власов се трансформира в негов идол и го въодушевява.

Филмовата звезда и някогашен губернатор на Калифорния споделя на руснаците, че не им се споделя истината за следствията от тази война.

" Знам, че вашето държавно управление ви споделя, че тази война е за денацификация на Украйна. Това не е правилно. Президентът й е с еврейски генезис. Баща му и тримата му братя са убити от нацистите. Украйна не стартира тази война. Нито пък националистите или нацистите. Хората с власт в Кремъл започнаха тази война. Това не е война на руснаците. Не. Светът се отвърна от Русия поради дейностите й в Украйна. Цели квартали са разрушени от съветските бомби, в това число детска болница и родилно поделение. Почти 3 милиона украински бежанци - главно деца, дами и възрастни хора напуснаха страната. Това е филантропична рецесия. Руското държавно управление лъже освен своите жители, само че и своите бойци...На някои е казано, че ще бъдат посрещнати в Украйна като герои, на някои - че са на учения. Те не са знаели, че отиват на война. Това е противозаконна война! “, сподели Шварценегер.


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР