Аржентинските медии съобщават, че Манчестър Сити на практика е договорил

...
Аржентинските медии съобщават, че Манчестър Сити на практика е договорил
Коментари Харесай

Манчестър Сити се договори за новия Меси, но първият му клуб в Европа ще бъде... Жирона

Аржентинските медии оповестяват, че Манчестър Сити на процедура е договорил прехвърлянето на надарения Клаудио Ечевери. Младото момче въпреки всичко ще изчака няколко години, с цел да играе на " Етихад ".

Клаудио Ечевери е разгласен за " новия Меси " и редица клубове от Европа се пробваха да се преборят за подписа му, само че борбата най-после беше извоювана от Манчестър Сити, вестник " Оле " написа, че прехвърлянето е на практика контрактуван.

" Гражданите " ще платят на Ривър 18 милиона евро, плюс спомагателни 9 милиона евро под формата на бонуси.
 Снимка 648003
Източник:

Но младежът ще изчака няколко години, с цел да играе на " Етихад ". Първоначално той ще остане чартърен в Ривър до декември 2024 година, само че при изискване, че получи задоволително игрови минути.

Ако Клаудио Ечевери не играе задоволително, Манчестър Сити има опцията да го докара в Европа през юни, с цел да натрупа повече опит в мощна конкуренция.

Когато дойде на остарелия континент (независимо дали ще е юни или декември), аржентинецът няма незабавно да премине в тима на Пеп Гуардиола, а ще бъде изпратен в Жирона, където ще изкара един-два сезона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР