Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи своята първа тренировка със

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи своята първа тренировка със
Коментари Харесай

Над 200 журналисти проследиха първата тренировка на Меси с Интер Маями, очакват идването на Жорди Алба до дни

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси направи своята първа подготовка със своя нов отбор Интер Маями, като заниманието предстоящо провокира голям журналистически интерес.

Над 200 представители на медиите, хеликоптер и дрон изгледаха в действително време изявите на Меси на подготвителния терен, макар че самата подготовка се организира при дъждовни условия.

Един от притежателите на клуба и някогашен национал на Англия Дейвид Бекъм също участва на заниманието, в което се включи и друго ново попълнение Серхио Бускетс.

Дебютът на Лионел Меси се чака да бъде още тази събота (22 юли) в 03:00 часа българско време, когато Интер Маями се изправя против мексиканския Круз Асул в среща от шампионата за Купата на лигите. Билетите към този момент се продават на черно като цените варират от 270 до 19 хиляди $.

В същото време един от притежателите на американския клуб Хорхе Мас удостовери, че някогашният съотборник на Меси от Барселона Жорди Алба също ще се причисли към отбор, като по негови думи испанецът " към този момент е подписал контракта си и ще дойде през идващите няколко дни ".

Мас разкри още, че тимът от МЛС е договорил привличането на парагвайския полузащитник Диего Гомес от Либертад и също така е осъществил формален контакт с аржентинския Расинг Клуб за Томас Авилес.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР