Аржентинската футболна легенда Уго Гати жестоко оплю капитана на настоящия

...
Аржентинската футболна легенда Уго Гати жестоко оплю капитана на настоящия
Коментари Харесай

Аржентинска легенда оплю жестоко Меси


Аржентинската футболна легенда Уго Гати грубо оплю капитана на сегашния отбор на " гаучосите " Лионел Меси след позорната загуба с 1:6 от Испания в Мадрид.

Според някогашния пазач на " албиселесте " държанието на Меси, който не игра заради лека травма, е срам. Нещо повече - Гати допусна, че огромният му противник на терена сега Кристиано Роналдо не би изоставил Португалия в сходен миг, а би стиснал зъби и да излезе все пак.

" Меси беше задължен да играе, макар болките в сухожилията. Хората желаеха да го видят. В аналогична обстановка Роналдо щеше да излезе на терена. Не считам, че Меси е футболистът, от който зависи играта на Аржентина. Аз изобщо нямам доверие в такива неща ", разяснява Гати, който игра до 44-годишна възраст и записа рекордните 765 мача в аржентинския хайлайф.

На радикално противоположно мнение е нападателят на Испания с бразилски корени Диего Коща.

" В Аржентина обичат да го подлагат на критика, само че най-малко видяха какво съставлява националният им тим без него. Трябва всеки ден да му благодарят, че го има ", разяснява Коща.

Феновете в Аржентина също не са възхитени от отсъствието на огромната си звезда в мача с Испания. Мнозина занапред чакат идващия му мач на клубно равнище с Барселона, с цел да го оплюят уместно за това, че си спести мачовете на националния тим.

Messi after watching Argentina get battered 6-1 by Spain
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР