Ариел Сидни е 22-годишна студентка от Калифорнийския университет, която се

...
Ариел Сидни е 22-годишна студентка от Калифорнийския университет, която се
Коментари Харесай

Невероятната употреба на торбичките за пазаруване

Ариел Сидни е 22-годишна студентка от Калифорнийския университет, която се пробва да ни убеди, че торбичките за извършване на покупки не би трябвало да събират прахуляк на рафтовете.
 Пазаруването като терапия
Пазаруването като терапия

И по кое време се трансформира в проблем

Разбира се, можем да продължим да ги използваме за извършване на покупки - това е единият вид. Или да последваме нейния образец и да ги превърнем в нещо необикновено.

Тя е съумяла да трансформира торбичките за извършване на покупки от най-различни супермаркети и молове в тоалети, а резултатът е в действителност впечатляващ.

" Бях толкоз отегчена по време на карантината и това да се науча да шия звучеше като занимателен план ", споделя Ариел пред Metro. А концепцията с пазарските торби пристигнала на смешка, когато била с другар в Ikea, който я предизвикал да направи тоалет от чантите на магазина и тя взела, че се вързала. Така се появили първите й облекла.

Въпреки че всичко стартира на смешка, Ариел в този момент се надява, че нейната работа ще покаже на хората скрития капацитет на предмети, които нормално изхвърляме, без да се замисляме. " Реших да покажа на света, че можем да вършим облекла безусловно от всичко ", изяснява тя.

Проектът я е предиздвикал да се замисли и за голямото количество торби на разнообразни марки, които има от магазините. Според нея, в случай че се оферират единствено платнени торби, а не найлонови, тогава те елементарно могат да бъдат рециклирани в облекла или килими, вместо да се изхвърлят.

Ариел дава обещание да продължава да прави облекла от всичко и предизвиква хората да рециклират старите облекла, като ги трансформират в нещо друго, да купуват втора употреба, тъй като отпадъците задръстват нашата планета.
 Пластмасовите кутии, огледалата, найлоновите торбички и какво не можем да рециклираме
Какво не можем да рециклираме

Боклукът, за който няма втори живот

Реакцията в интернет е мощна. Хората възхваляват уменията на Ариел, а почитатели й в TikTok, където тя разгласява клиповете, се усилват стремглаво.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР