Ариана Мелони, сестрата на италианския премиер , ще оглави политическия

...
Ариана Мелони, сестрата на италианския премиер , ще оглави политическия
Коментари Харесай

Сестрата на премиера на Италия взима висок партиен пост

Ариана Мелони, сестрата на италианския министър председател, ще оглави политическия секретариат на крайнодясната ръководеща партия " Италиански братя " ( " Фратели д'Италия), съобщи ДПА.

Ариана Мелони ще дава отговор за администрирането на членската маса на партията, приема на нови членове и на първо място за администрирането на изборните описи, излиза наяве от известие, публикувано през вчерашния ден.

сега е изправена пред редица провокации на вътрешния фронт, като да вземем за пример плануваното унищожаване на обществените помощи за стотици хиляди жители.

Четиресет и осем годишната ѝ сестра още отпреди се смяташе за непосредствен и авторитетен консултант на ръководителката на италианското държавно управление. Тя играеше водеща роля в миналогодишната предизборна акция.

Ариана Мелони е омъжена за високопоставения политик и аграрни министър Франческо Лолобриджида, който също е член на " Италиански братя ". Той е внук на актрисата Джина Лолобриджида, която умря по-рано тази година.

От октомври 2022 година Италия е ръководена от дясна коалиция, ръководена от крайнодясната групировка " Италиански братя " на. Коалиционните ѝ сътрудници са дясната популистка партия " Лига " и " Напред, Италия " ( " Форца Италия " ) на неотдавна починалия някогашен министър председател на Италия Силвио Берлускони, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Италиански братя " завоюваха миналогодишните избори с 26 % от гласовете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР