Ариана Гранде отговори на притесненията на феновете за нейното тяло.

...
Ариана Гранде отговори на притесненията на феновете за нейното тяло.
Коментари Харесай

Фенове са сериозно притеснени за Ариана Гранде, ето какво им отговори тя

Ариана Гранде отговори на терзанията на почитателите за нейното тяло. Във вторник 29-годишната поп изпълнителка сподели 3-минутен видеоклип в TikTok, в който сподели своята уязвима страна на публиката си.

Гранде уведоми хората, че вижда мненията им относно теглото ѝ и насърчи света да бъде „ по-нежен и да се чувства по-малко комфортно да коментира телата на хората ".

Коментарите към скорошни фотоси на Ариана в Instagram са цялостни с хора, които приказват за нейното тегло, казвайки, че е по-слаба, в сравнение с в миналото е изглеждала, и че са обезпокоени за нея.
                             

„ Просто желаех да отговоря на терзанията ви по отношение на моето тяло и да поговорим малко за това какво значи да си човек с тяло, да те виждат и да ти обръщат толкоз огромно внимание “ , сподели певицата. 

" Има способи да извършите комплимент на някого или да пренебрегнете нещо, което виждате, че не ви харесва... " – продължи певицата.

Гранде също увери почитателите си, че е на по-различно място в живота си от преди. „ Има доста разнообразни типове хубост, има доста разнообразни способи да изглеждаме здрави и красиви. Знам персонално за себе си, че тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, беше най-нездравословната ми версия. " – показа също тя.



Изпълнителката изясни, че е била на доста антидепресанти, хранела се е неприятно и е била в най-ниската точка от живота си, когато е изглеждала по начина, който публиката ѝ е одобрявала.  „ Знам, че не би трябвало да изяснявам това, само че имам възприятието, че може би съществуването на неприкритост и някаква накърнимост тук ще бъде нещо като положително, което може да произлезе от това... Здравият може да наподобява друго. Второто нещо е, че в никакъв случай не знаеш през какво минава някой. " – сподели Ариана.

Изпълнителката на „ Thank U, Next “ също изрази любовта си със своите слушатели, като им даде да схванат, че са красиви, „ без значение в коя фаза “ се намират. „ В момента не нося мигли или очна линия. Това е моето лице, това са моите очи. Така че не се отчайвайте и от това в този момент, апелирам “ – каза тя – „ Мисля, че сте красиви, без значение през какво преминавате, без значение какво тегло имате, без значение по какъв начин обичате да се гримирате в този момент, без значение какви козметични процедури сте имали или не. “
                             

Видеото на Гранде е гледано 11 милиона пъти за 3 часа и има 2,6 милиона лайкове.

Феновете ѝ отговориха в мненията: „ Ариана Гранде, сърцето ми преди малко се разруши на милиони части, има сълзи “, написа един консуматор. „ Фактът, че се стигна до точката, в която тя би трябвало да адресира това, всички би трябвало да се научите по какъв начин да бъдете благи. Ариана, постоянно си безусловно красива “, добави различен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР