Арестуваха областен шериф в четвъртък, след като се предполага, че

...
Арестуваха областен шериф в четвъртък, след като се предполага, че
Коментари Харесай

Американски шериф е арестуван след убийството на съдия в Кентъки

Арестуваха регионален шериф в четвъртък, откакто се допуска, че е прострелял арбитър от областен съд в южния американски щат Кентъки.

Шерифът на окръг Летчър Мики Стайнс е бил арестуван във връзка със стрелбата в постройката на съда на окръг Летчър, заяви Агенция Франс Прес.

Местната телевизионна станция WKYT заяви, че Стайнс е упрекнат, че е прострелял съдията Кевин Мълинс в кабинета му. Губернаторът на щата Кентъки Анди Бешир удостовери стрелбата в обява в X.

„ За страдание, бях осведомен, че областен арбитър в окръг Летчър е бил убит и погубен в кабинета си този следобяд “, съобщи Бешир. „ В този свят има прекалено много принуждение и се апелирам да има път към по-добро на следващия ден “.

Насилието с огнестрелно оръжие е постоянно срещано събитие в Съединените щати - страна, в която има повече огнестрелни оръжия, в сравнение с население.

По-рано този месец един мъж простреля и рани петима души на автомагистрала в Кентъки. Тялото на стрелеца беше открито в сряда след 10-дневно търсене.

Въпреки че социологическите изследвания демонстрират, че американците поддържат повече ограничавания върху оръжията, мощното лоби за права върху оръжията, конституционните отбрани и културата на пристрастеност към притежаването на огнестрелно оръжие значат, че опитите за ограничение на правата върху оръжията постоянно срещат твърда политическа опозиция. | БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР