„Арестът и оставката на Нено Димов е положителен резултат от

...
„Арестът и оставката на Нено Димов е положителен резултат от
Коментари Харесай

Христо Проданов: Девета оставка не решава кризата


„ Арестът и оставката на Нено Димов е позитивен резултат от вота на съмнение, пожелан от Българска социалистическа партия. Нашите дейности накараха институциите да се задействат, само че една оставка, девета подред, не взема решение рецесията. 9 министри в това държавно управление са заменени,а главният проблем остава. Единственото избавление за България е да си отиде този, който е 10 години отпред на страната, тъй като негова е главната виновност за това положение на страната”. Това съобщи зам.-председател на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов пред БСТВ, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той разяснява, че министър Аврамова също носи отговорност за рецесията, само че за нея няма последици. „ Бяха отпуснати 80 млн. евро от Европа за ремонт на язовири. Беше основано държавно дружество, което стопанисва язовирите и бяха отпуснати 500 млн. за тяхното стопанисване. Къде потънаха тези пари?”, попита Проданов.

„ Едната рецесия не е свършила, стартира другата. Бушоните изгарят, само че разграбването на България продължава”, сподели социалистът. Той обясни, че другата седмица Българска социалистическа партия стартира консултациите с партиите, които не считат за обикновено в 21 век стотици хиляди българи да бъдат без питейна вода и да дишат замърсен въздух.

„ Това ръководство трансформира България в сметището на Европа и света”, съобщи Христо Проданов. Той напомни писмения отговор на Владислав Горанов, в който написа, че са импортирани 700 хиляди тона боклуци от трети страни, измежду които и медицински боклуци: „ Продължават да се разкриват противозаконни депа за отпадък. Европейските вложители бягат от България, само че европейските отпадъци идват в страната ни. Те си изнасят производствата в други страни, само че си карат боклуците тук. Решението е промяна на това управление”, приключи Христо Проданов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР