Арда (Кърджали) се раздели с осем футболисти. Това са Алекс

...
Арда (Кърджали) се раздели с осем футболисти. Това са Алекс
Коментари Харесай

Официално: Арда се раздели с почти цял отбор!

Арда (Кърджали) се раздели с осем футболисти. Това са Алекс Петков, Александър Георгиев, Васил Симеонов, Жуниор Палмарес, Атанас Зехиров и Шано, оповестиха от клуба.

Техните контракти с клуба изтекоха и няма да бъдат възобновени. Ласана Н`диайе и Ел Мами Тетах играеха чартърен в Арда, само че и техните контракти също изтекоха.

" Ръководството на ПФК Арда благодари на всички футболисти, които бяха част от Арда през последните години и с горделивост носеха фланелката на тима. Желаем триумф на играчите в тяхната футболна кариера ", се споделя в известието на клуба.

В Арда не престават да работят интензивно по селекцията за идващия сезон. След като прехвърлянето на Джалал Хюсеинов може да се счита за сигурен, „ сините “ от Родопите желаят да уредят привличането и на Иван Горанов. Бившият ляв бек на Левски сега е без тим.

Той разтрогна контракта си с румънския Университатя Клуж и би се включил към кърджалийци като свободен сътрудник, в случай че се стигне до съгласие сред двете страни.

31-годишният футболист записа единствено 8 мача за „ У “ през предходната акция. Преди това той бе част от гръцкия Ламия, за който пък изигра 16 срещи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР