Aprilia Tuareg 660 е разработен за най-тежките офроуд приключения. Сега

...
Aprilia Tuareg 660 е разработен за най-тежките офроуд приключения. Сега
Коментари Харесай

Aprilia Tuareg 660 моделна година 2024 - видео

Aprilia Tuareg 660 е създаден за най-тежките офроуд завършения. Сега тя се завръща в африканската пустиня, на местата и надпреварите, огромните ралита, които я трансфораха в офроуд легенда. Aprilia Tuareg 660 се предлага в новите цветови комбинации Atreides Black и Canyon Sand, въодушевени от естествените местообитания, в които двуцилиндровият авантюристичен мотоциклет се движи с лекост.

Има и цветовата композиция Dakar Podium, респект към мотоциклета, който зае трето място в генералното класиране на Дакар през 2010 година с три победи на стадия: Aprilia RXV 4.5, ръководен от Франсиско „ Чалеко “ Лопес. Всички нови цветове са комбинирани с чисто нова, нападателна алена рамка. Това в допълнение акцентира спортния дух на Aprilia Tuareg, който означи необикновен дебют в офроуд надпревари тази година като част от плана " Обратно в Африка ".



Aprilia Tuareg във версията, създадена от Aprilia Racing в съдействие с GCorse, братя Guareschi, е претендент за италианския мотоциклетен шампионат и реализира чудесно трето място в рали Transanatolia при дебюта си в огромно интернационално съревнование.



Следващият стадий от плана е африканската пустиня – дестинация, която към този момент се съдържа в името Туарег. Гамата от аксесоари за Tuareg е разширена с въздушен филтър, който е особено създаден за потребление отвън пътя и по прашни пътища и защищава мотора от засмукване на прахуляк.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР