Април месец чука на вратата, а с това стана ясно

...
Април месец чука на вратата, а с това стана ясно
Коментари Харесай

11 нови филма за гледане през април

Април месец чука на вратата, а с това стана ясно и кои нови филми излизат по кината. Ако сте киноман, ще ви е забавно да разберете кои са предстоящите министър председатели и да си извършите проект за гледане.

Ето кои са най-вълнуващите филми през април 2023 година:

1. " Air "

10 години, откакто „ Арго “ на Бен Афлек получи Оскар за най-хубав филм и 7 години след излизането на неговата гангстерска сага, Live By Night, Афлек най-сетне режисира нов филм. И той е за обувка, само че не каква да е, а именитата обувка на Nike. Филмът е по сюжет на Алекс Конвъри и споделя за това по какъв начин Nike трансформира света на спортното облекло през 80-те години със основаването на маратонките Air Jordan. Бен Афлек е в ролята на шефа на компанията Фил Найт, до момента в който Мат Деймън играе ролята на Сони Вакаро, изпълнителен шеф, който убеждава Найт да похарчи целия си бюджет за баскетболен маркетинг за един млад непроверен състезател - Майкъл Джордан.

Сега всичко, което би трябвало да се направи, е да се убеди майката на Джордан (в ролята е Виола Дейвис) да одобри договорката.

Офисът е мястото, където се развива действието и Афлек съумява да построи кино лентата с поучителната история, че значимите решения се взимат с дълбока промисъл за бъдещето.
Излиза по кината по света от 5 април



2. " Сузуме "

Макото Шинкай е приветстван като новия Хаяо Миязаки, което значи, че неговите живописни научно-фантастични анимационни филми, като Твоето име и Времето с теб, могат да бъдат съпоставени с шедьоврите, направени от именития съосновател на Studio Ghibli.

Най-новият умопомрачителен аниме епос на Shinkai включва тийнейджърка, която открива портал към различен свят, където дебне чудовищна извънземна мощ. От нея зависи да избави вселената благодарение на вълшебна котка и едно момче, което е превърнато в говорещ стол. „ Това е поглъщаща, завладяваща, объркваща творба “, написа Питър Брадшоу в The Guardian и добавя: „ Филмът е зрелищен и хубав като научнофантастична продукция за свръхестествени бедствия или есе за природата и политиката, само че наситена с отличителни детайли на феи и причудлива комедия. "

По кината от 14 април във Англия, Съединени американски щати, Испания и Австрия


 

3. " Там ли си, Боже? Аз съм, Маргарет " (Are you there God? It's me, Margaret)

В класическия разказ на Джуди Блум за съзряването, 11-годишно момиче се реалокира от Ню Йорк в предградията на Ню Джърси, където среща компликациите на пубертета и религиозната си принадлежност. Книгата е от 1970 година, само че екранизацията й с Аби Райдър Фортсън (Каси в първите два кино лентата за Ant-Man) като Маргарет и Рейчъл Макадамс и Бени Сафди като нейните родители. Защо Blume чака толкоз дълго, с цел да се трансформира във филм?

„ Тя беше доста неспокойна, че някой ще трансформира кино лентата в нещо доста лъскаво без остри ръбове “, сподели сценаристът и режисьор на акомодацията Кели Фремон Крейг за Entertainment Weekly. „ Когато седнах с нея, тя преди малко беше гледала първия ми филм, The Edge of Seventeen и сподели, че към този момент се усеща уверена, че ще прегърне всички дефекти и нюанси със същата почтеност, с което е толкоз известна. "

По кината от 28 април

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР