Apple в понеделник пусна актуализирана версия на своята операционна система

...
Apple в понеделник пусна актуализирана версия на своята операционна система
Коментари Харесай

Експертите обясниха защо потребителите не са склонни да обновят устройствата си до iOS 15

Apple в понеделник пусна обновена версия на своята операционна система – iOS 15. Въпреки това, скоростта на прехода към новата версия на платформата е доста по-бавен, в сравнение с при стартирането на предходните версии.

След дебюта на iOS 15 предишния понеделник откривателите започнаха да проучват степента на приемане на новата операционна система. Забелязано е развиването на необикновена обстановка: последната версия на операционната система е конфигурирана от по-малко от 10% от притежателите на iPhone. В същото време за същия интервал на предходната година iOS 14 е конфигуриран от 14,5% от потребителите, чиито телефони поддържат новата OS.

Данните са предоставени от Mixpanel, който е снабдител на услуги за бизнес-анализи, проследяващи взаимоотношенията на потребителите с уеб и мобилните приложения. Трябва обаче да се има поради, че съгласно GizChina, Mixpanel явно прави оценка единствено стойностите основани на визитите на всички уеб сайтове и приложения, които са интегрирали инструментите за разбор на данните на компанията. Следователно, тези данни не могат да се смятат за публични. Те обаче към момента съставляват интерес, изключително когато тези данни се съпоставят от година на година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР