Apple AirPods Pro са едни от най-популярните слушалки на пазара,

...
Apple AirPods Pro са едни от най-популярните слушалки на пазара,
Коментари Харесай

AirPods Pro 2 ще са много повече от слушалки

Apple AirPods Pro са едни от най-популярните слушалки на пазара, само че е реалност, че много модели на пазара оферират сходни екстри на много по-ниски цени.
 Sony LinkBuds S и какво оферират новите слушалки
Sony LinkBuds S - дребни слушалки с огромни упоритости

Изцяло друг дизайн

Следващият модел обаче, който се чака да забележим тази есен, ще направи всичко допустимо, с цел да изпревари осезаемо конкуренцията с цялостен куп нови функционалности и усъвършенствания.

Наскоро от 52audio разкриха, че Apple ще внедри в AirPods Pro 2 функционалности за следене на здравни индикатори и даже ще е допустимо слушалките да се употребяват като сурогат на слухов уред.
 Снимка 532974

Вероятно е това да се случва и благодарение на кутийката, което ни кара да допускаме, че Apple може да внедри микрофони и в нея, които предават околни звуци непосредствено към слушалките.

Говори се също по този начин, че AirPods Pro 2 ще могат в действително време да наблюдават пулса ни, а в бъдеще може би ще могат да мерят и температурата на тялото.

Шумопотискането също ще претърпи усъвършенстване, споделят от 52audio, което ще се показва в умна система за адаптиране към звуците на околната среда.
 Снимка 450119

Очакваме да забележим и по-голяма батерия в слушалките и кутийката, както и USB-C съгласуемост, която към този момент става наложителна съгласно законодателството на Европейски Съюз.

H1 чипът ще бъде сменен с по-нов и по-мощен подобен, което пък ще докара и до по-висока енергоефективност.
 Apple, Samsung, Counterpoint Research и кои са най-продаваните премиум смарт телефони през 2022 година
Кой е най-продаваният флагман с Android

Интересни разкрития за пазара

Засега всички тези данни не са публично доказани от Apple, само че въпреки всичко ни дават забавна индикация за желанията на компанията и идващите AirPods Pro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР