Апокалипсис във финансите на България. Трябва ни неутрален финансист. Такъв,

...
Апокалипсис във финансите на България. Трябва ни неутрален финансист. Такъв,
Коментари Харесай

Борисов видя финансов апокалипсис в България, намекна кой ще ръководи МФ при победа на ГЕРБ

Апокалипсис във финансите на България. Трябва ни безпристрастен финансист. Такъв, какъвто взех преди време Ананиев. Финансист потвърдил освен честността си, само че и умеенето да икономисва, балансира и да пази парите на българите.Това съобщи от Перник водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Много дребно е за Кирил Ананиев да бъде единствено народен представител. Ако младите мислите, че можете да надделеете над старейшините, още ви е доста рано ", предизвести той новите фрагменти на.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г видя и поле за развиване на религиозния туризъм в Пернишко. Той обърна внимание и на казуса с незаконната миграция, като обаче акцентира, че в са за хуманно отношение към хората, които влизат легално и бягат от война. " Настаняваме ги в центрове. Но когато са минали с корупционните схеми, които вървят от 2 години с цялостна мощ, ще тръгнат из градовете. България избра пътя на смяната преди 2 години, българите се подведоха по компроматите. Обраха ви по 1 лев от джоба за дизела и бензина с всеки литър, който зареждахте, перничани. От тока ви обраха, от веригите ви обраха. Бойко Рашков е претендент за народен представител от Перник. Ще бъде огромно задоволство да не го изберат. Ние даже не агитираме. Асен Василев отиде в Казанлък и сподели, че ще им направи наземно метро, с цел да вървят на дискотека в Стара Загора. Пиши за Перник едно летящо метро до София през Люлин ", обърна се той с подигравка към лидера на пернишката листа на ГЕРБ- Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.

За край Борисов си пожела по-обективни медии, които да демонстрират минусите на всички политически партии, защото това е добре за всички.

Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през съобщи изрично, че държавно управление без ГЕРБ- е невероятно. " По време на нашето ръководство се утвърдихме като сътрудник, на който вярваше цяла Европа, бяхме страната с фискална непоклатимост, професионално ръководство на обществените разноски. Създадохме естествени условия за развиване на бизнеса, не позволихме на инфлацията да повлияе на покупателната дарба. Общините бяха наш приоритет. Решихме доста от проблемите, свързани с водната рецесия, ремонта на улици, учебни заведения, детски градини, църкви, манастири, културни и спортни уреди. Познаваме добре проблемите на всяко едно обитаемо място в Пернишка област. Можем да решим тези проблеми. В последните две години страната ни се върна с десетилетия. Две години отминаха на автопилот. Отложи се за неопределен срок присъединението на България към еврозоната, годишно повишаване на дълга. Повиши се цената на дълговото финансиране. Две години нямаше работещ План за възобновяване. Вместо верните планове, които създаде нашето държавно управление, се вкараха планове, от които намирисваше на сериозна корупция. Върлува корупция във всичките нейни форми. Няма да е елементарно и ще би трябвало да поставим старания, с цел да възстановим нормалността в България ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР