Апетитна храна, зашеметяващи гледки, райско време и култура, която може

...
Апетитна храна, зашеметяващи гледки, райско време и култура, която може
Коментари Харесай

Обявиха най-приветливата туристическа дестинация в света

Апетитна храна, зашеметяващи гледки, райско време и просвета, която може да откриете на всяка стъпка. Това изречение надалеч не изчерпва всички хубости, които може да откриете в Италия.

Оказва се, че дестинация в страната е определена и за “най-гостоприемното ” място на света. Става въпрос за градчето Polignano a Mare, което се оказа отличник по този аршин в ранглиста на една от най-големите платформи за настаняване, написа “Метро ”.

Градът се намира на Адриатическото крайбрежие на Италия. Като измежду туристите е прочут със зашеметяващото си разположение – на върха на стръмна канара, както и поради красивите си плажове.

Сред другите му преимущества в борбата за сърцата на туристите към този момент е гостоприемството на локалния туристически отрасъл.

По този аршин на второ място се подрежда град Hualien, намиращ се на източното крайбрежие на Тайван. Той е прочут с нощните си пазари и природа, свалеща се с дива хубост.

Сан Себастиан в северна Испания  се подрежда на трета позиция в класацията. Това е спокоен град, ситуиран на красими плажове. Сред улиците му туристети може да се насладят и на заведения за хранене, получили признанието на   “Мишлен ”.

Германският град Дрезден се подрежда на идната позиция, откакто към този момент бе разгласен и за една от най-хубавите дестинации за 2023 година

В друга ранглиста са подредени и най-приветливите райони, които туристите да посетят. Сред тях се подреждат: Ла Риоха в Испания, Коунтри Даун в Северна Ирландия е на четвърта позиция, а листата приключва дестинация в Съединени американски щати – Северна Дакота.

Превод: GlasNews.bg

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР