Апелативният съд във Варна отхвърли жалбата на 37-годишния Е.Х., който

...
Апелативният съд във Варна отхвърли жалбата на 37-годишния Е.Х., който
Коментари Харесай

Бащата на загиналите в пожара във Варна деца остава в ареста

Апелативният съд във Варна отхвърли жалбата на 37-годишния Е.Х., който дружно със брачната половинка си е упрекнат в палеж с последвали обилни вреди и последвала гибел – закононарушение по член 330, алинея 3 от Наказателен кодекс. Съдът удостовери избраната от първата инстанция мярка за неотклонение и остави в ареста в апартамент в ж.к. " Владислав Варненчик “, предава Българска национална телевизия.

Делото по жалбата за наложената мярка за неотклонение на 22-годишната майка бе отсрочено заради заболяване на младата жена.
 Родителите на починалите в пожара във Варна децата са упрекнати за тенденциозен палеж Родителите на починалите в пожара във Варна децата са упрекнати за тенденциозен палеж
„ Родителите на двете деца, открити мъртви в апартамент в ж.к. „ Владислав Варненчик “ са привлечени към наказателна от...

Сигналът за пламнал апартамент във варненския квартал " Владислав Варненчик “, блок 406, вход 7, е бил подаден към 22,30 часа на 9 октомври 2021 година При потушаването на пожара е открито, че в жилището има две умряли деца – едното на 4 година и другото на по-малко от една година.

В хода на работата по случая са осъществени огледи на местопроизшествието, разпити на очевидци, конфискувани са материални доказателства, назначени са редица експертизи. Продължава работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до възникването на тежкия случай, както и до гибелта на двете деца. към възникването на огъня е открита и двамата са привлечени към наказателна отговорност. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР