Апелативният съд потвърди мярката задържане под стража“ на Виктор Спига

...
Апелативният съд потвърди мярката задържане под стража“ на Виктор Спига
Коментари Харесай

Виктор Спига остава в ареста, реши окончателно съдът

Апелативният съд удостовери мярката „ задържане под стража “ на Виктор Спига - упрекнатият в убийството по изключително нечовечен метод на приятелката си Алена Щерк. Това заяви bTV.

Магистратите потвърдиха определението на Софийския градски съд, като показаха, че има задоволително данни, че Спига е причинител на закононарушението и съществува заплаха той да се укрие, в случай че остане на независимост по време на делото. Определението на Апелативния съд - София е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.

47-годишната Щерк бе открита след търсене мъртва в нелегално бунище до Радомир на в края на месец май. Връзката на Щерк и Спига завършва месец преди Алена да бъде убита. През май месец тя е трансферирала дяловете си от собствеността на компания, в която двамата са били съдружници, на Спига.

Бившият другар на убитата Алена Щерк бе арестуван на 30 май в Италия. Той е бил задържан от локалната полиция пред хотела, в който е отседнал в градчето Монтепрандоне.

Спига бе екстрадиран в България на 15 юни, а няколко дни по-късно Софийският градски съд му наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “, приемайки, че има голям брой доказателства, че той е причинител на закононарушението.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР