AOC пусна на пазара достъпния 27-инчов монитор 27B35H. Новият продукт

...
AOC пусна на пазара достъпния 27-инчов монитор 27B35H. Новият продукт
Коментари Харесай

AOC представи достъпен 27-инчов Full HD монитор с честота на опресняване 100 Hz на цена от само $83

AOC пусна на пазара наличния 27-инчов екран 27B35H. Новият артикул съчетава поддръжка на Full HD резолюция, нараснала периодичност на освежаване от 100 Hz и време за реакция от 1 ms.

Тези характерности вършат този екран евентуално забавен за геймърите с стеснен бюджет.

В основата на AOC 27B35H е IPS-матрица с поддръжка на разграничителна дарба 1920 × 1080 пиксела, която предлага оптималната бляскавост 250 нита, контрастно съответствие 1000:1 и 8-битова дълбочина на цветовете (6 бита + FRC). Твърди се, че мониторът поддържа технологията ClearVision, която усъвършенства изображението, като е налична и технологията за синхронизация на изображението Adaptive Sync.

Твърди се също, че екранът на монитора поддържа HDR режим и технологията Low Blue Light, която понижава напрежението в очите. Мониторът е оборудван с по един HDMI 1.4 и D-Sub конектор. Стойката на монитора ви разрешава единствено да регулирате ъгъла на екрана.

Производителят е определил цена на новостта от 599 юана (около 83 USD). Мониторът към този момент е наличен за продажба в Китай. Дали ще се появи и на други пазари – производителят не прецизира.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР