Антония Сандова от Асеновград се оказа поредната секси участничка, която

...
Антония Сандова от Асеновград се оказа поредната секси участничка, която
Коментари Харесай

Вижте Антония от Фермата чисто гола и много секси /снимки/

Антония Сандова от Асеновград се оказа следващата секси участничка, която сподели довиждане на "Фермата " предходната събота, лишавайки от съблазнителната си външност точещите лиги по нея мъже, и най-много гвардееца Калоян. Нахаканото миньонче напусна стопанството край софийското село Железница, откакто загуби борбата за оставане във "Фермата " от националната певица Поли Хубавенска. Провокативната 28-годишна художничка показва прекомерно високо самочувствие по време на женския двубой, което ѝ изигра неприятна смешка.
Подценяването на противничката ѝ от нейна страна и неправилния метод при подредбата на борбите в края на краищата изхвърлиха Тони от играта. Така самонадеяната, само че чаровна дуалистка бе отстранена с резултат 8:3 от Хубавенска. "Бях доста сигурна в себе си и не преставам да бъда, просто зле разпределих борбите. Подцених ги, тъй като нямах взор по какъв начин наподобяват и какво тъкмо се случва ", призна след излизането си Антония пред bTV.
Напускането ѝ на "Фермата " най-тежко претърпя Калоян Донков. 28-годишният пълководец на взвод към Националната гвардейска част от дълго време не крие бляна си по сексапилната брюнетка. За жал любовта на гвардееца се оказва несподелена. Самата Антония разкри пред други участнички, че той не е неин вид.
И до момента в който в стопанството студентката от Нов български университет в компетентност „ Мода “ в Нов български университет показва въздържано по отношение на мъжете държание, то в действителния живот Тони надалеч не е от най-мирните госпожици.
Един взор в нейния Инстаграм бе задоволителен, с цел да се натъкнем на нейни еротични фотоси, измежду които открихме и такива, направени от фотографа и създател на голям брой провокативни черно-бели фотографии на женски тела Алекс Манчев.
За жал надареният създател с съветски корени ни напусна при започване на лятото в родния си Санкт Петербург. Там той се върна да живее през 2019 година с вярата да получи нов бъбрек по-скоро, само че по този начин и не дочака животоспасяващата интервенция. Въпреки това безупречният Алекс остави зад себе си нерушим отпечатък в българското и международно фотографско изкуство.
Двамата с Тони са работили по взаимен план преди две години, а терен за фотосесията им е бил апартамент на столичния бул. "Патриарх Евтимий ", където разкрепостената чародейка театралничи пред фотообектива в горещи пози.
От фотосите проличава, че с изключение на да рисува добре, Тони се оправя отлично и с работата на фотомодел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР