Антония Петрова явно иска да върже милионера Ивайло Батинков по

...
Антония Петрова явно иска да върже милионера Ивайло Батинков по
Коментари Харесай

Антония Петрова стана като крава! Бременна за трети път, надява се на дъщеря

Антония Петрова очевидно желае да върже милионера Ивайло Батинков по най-силния метод, тъй като непрекъснато забременява от него, единствено и единствено да не я остави един ден и да се наложи да работи.

Макар да отхвърля, Иво има в имущество и в брой няколко милиона. Неговата компания за дистрибуция на медикаменти, неизвестно по какъв начин, печели съвсем всички публични поръчки и е номер едно на пазара у нас.

Ето за какво някогашната Тоца Крокодила е подготвена на всичко, с цел да се задържи като негова брачна половинка. Талантът й е неоспорим. Цели 10 години залъгваше руснака Александър Бередин, а когато той я изхвърли, незабавно улови Ивайло Батинков и му нации деца, гарнирано със женитба. Преди да го срещне, Иво даже не искаше семейство.

Сега Антония още веднъж е бременна. Тя чака трето дете от мъжа си, гласи мълвата в светските среди. Това е повода да е напълняла в последно време, а силиконовите й гърди напряко ще изскочат отвън сутиена.

Когато е бременна, бюстът на миската става голям. Така беше при първите й две бременности, по този начин е и в този момент.

Антония има силикон в гърдите от съвсем 20 години. Още при започване на брака си с Бередин той й е платил уголемяването на гърдите, а с времето тя ги направи като футболни топки.

Този път русокоската се надявала на щерка, защото към този момент има двама сина. Това са Благовест на 4 година и Ивайло на 1 година

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Антония Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР