Антонио Бандерас завършва годината със стил - с много впечатляващи

...
Антонио Бандерас завършва годината със стил - с много впечатляващи
Коментари Харесай

Бандерас с ослепителната си дъщеря на червения килим - slava.bg

Антонио Бандерас приключва годината със жанр - с доста впечатляващи планове, обич и самопризнание.

Актьорът бе номиниран за ролята си на Пикасо на премиите "Златен глобус " тази година, неотдавна се появи и Netflix продукцията The Laundromat с холивудските величия Мерил Стрийп и Гари Олдман.

И в случай че това не ви е задоволително, той отвори и личен спектакъл в родния си град Малага, където играе и продуцира нова версия на бродуейската класика A Chorus Line, написа Dir.bg.

И сред натоварения график работната пчеличка Антонио бе определен за "Личност на годината " на испанското издание на Vanity Fair и несъмнено неговото семейство и другари не пропуснаха опцията да прекарат тази специфична нощ с артиста.

23-годишната Стела Бандерас - щерка на Антонио и Мелани Грифит, не се ѝ замисли дали да отскочи до Испания, с цел да бъде до татко си.

И двамата позираха с горделивост на аления килим, разменяйки погледи на почитание и удивление. За случая Стела бе избрала семпла, само че доста приятна черна рокля със напълно тънки презрамки, нежни обеци с формата на капка и натурален грим. Тя сподели, че е изцяло естествена хубавица с невероятната си визия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР