Антон Тодоров, политологФейсбукНискостебленото ДС ченгенце Николай Радулов продължава да бъде

...
Антон Тодоров, политологФейсбукНискостебленото ДС ченгенце Николай Радулов продължава да бъде
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Позорно е да се кани човек като Николай Радулов да коментира "връзките на Борисов с Русия"

Антон Тодоров, политолог
Facebook

" Нискостебленото Държавна сигурност ченгенце Николай Радулов продължава да бъде канен от малките екрани. Това единствено по себе си е срам. Но е още по-позорно да каниш да разяснява " връзките на Борисов с Русия ", човек, за който написа сходни неща в формален отчет на Национална работа " Сигурност ".

Това написа в профила си във фейсбук политологът Антон Тодоров

И прибавя:
" Писано е по времето, когато Гном беше шеф на НСС. Днес с Радулов са биз бизе, началник и зам.-шеф (доскоро) на вътрешната парламентарна комисия и тази за надзор на спецслужбите. Това в случай че не е свинство, не знам кое е! ".

 Постът на Антон Тодоров Постът на Антон Тодоров Източник: Скрийншот/Facebook
Zonanews напомня, че лалга артистът Трифонов оферираше някогашния кадрови чиновник на мракобесната Държавна сигурност Николай Радулов за силов вицепремиер и министър на вътрешните работи. Същият Николай Радулов, който е бил член на Българска комунистическа партия, след това беше стартиран от Съюз на демократичните сили, по-късно стана кадър на Барековата партия " България без цензура ", а последно бе в " ИТН ". Вече не е там. Гравитира към ПП-тата.

Най-скандалното наподобява се крие в неговото минало на щатен чиновник на Държавна сигурност - клел се е във честност на Българска комунистическа партия и дружбата със Съветския съюз, както се вижда от неговата клетвената декларация, съдържаща се в персоналното му кадрово дело от Държавна сигурност.

 Николай Радулов се е клел във честност на Българска комунистическа партия и Съветския съюз Николай Радулов се е клел във честност на Българска комунистическа партия и Съветския съюз
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР