Антон Недялков отпадна от групата на българския национален отбор по

...
Антон Недялков отпадна от групата на българския национален отбор по
Коментари Харесай

Недялков отпадна от състава за мача със Сърбия

Антон Недялков отпадна от групата на българския народен тим по футбол за гостуването на Сърбия. Това заяви. Левият бранител, който се завърна в игра за представителния отбор след една година пауза, не се качи на рейса за Лесковац поради мускулен проблем в краката. Лекарският щаб е решил, че няма потребност да се рискува ненужно здравето на Недялков.

Недялков е вторият футболист в селекцията на Илиан Илиев, който няма да играе на следващия ден. Другият е осъденият Валентин Антов..

България ще се опита да завоюва за първи път тази година в неделя от 16:00 часа в Лесковац. Това е финален мач от група G от квалификациите за Евро 2024. Лъвовете имат три равенства и четири провали до момента. Сърбия пък ще се класира за финалите даже при тъждество.

Любопитното е, че българският народен тим ще играе в обитаемо място, което е единствено на 163 км от София. Това е най-близкото посещение въобще в историята на отбора. Последният мач, в който българската селекция пътува с рейс, беше през 1999-а година. Контролата Гърция – България тогава се игра в Козани = на 400 км от София, и приключи 1:0 за домакините.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР