Антоанета Стефанова остана много щастлива, след като националният отбор за

...
Антоанета Стефанова остана много щастлива, след като националният отбор за
Коментари Харесай

Антоанета Стефанова: Не очаквахме толкова бърз успех

Антоанета Стефанова остана доста щастлива, откакто националният тим за дами на страната ни с на европейското състезание в Будва.

„ Не мога да допускам. Беше доста уморително. Спечелих партията си, само че по-късно трябваше да чакаме срещата на Гери, само че тя не просто избави играта, само че и я завоюва “, съобщи Стефанова.

„ За пръв път от 20 години насам шахът е толкоз известен в България. Много съм щастлива с девойките, имаме страховит тим. Благодаря на тези, които ни помогнаха да сме тук и да реализираме този резултат. Благодаря за този уайлд кард, който ни бе възложен, с цел да бъдем тук. Смятам, че се намираме на верен път. Не чакахме толкоз бърз триумф. Това е необикновено потомство състезателки – Салимова, Пейчева, Кръстева, а има и още 2-3 девойките, които обаче не са тук “, споделя тя.

„ Борим се от доста години да възвърнем позицията на българския шах и се веселя, че най-накрая реализираме резултати. Имаме още доста работа, само че съм сигурна с този тим, с тези ръководители, с тези спонсори ще реализираме положителни неща “, добави Стефанова пред формалния канал на шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР