Антоанета Куюмджиева помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на

...
Антоанета Куюмджиева помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на
Коментари Харесай

Близка на загинала при катастрофата: Никой не заслужава да си отиде по този начин

Антоанета Куюмджиева помоли за подпомагане по отношение на изясняване на самоличността на починалите млади дами в тежката злополука в София. Тя е близка на семейство, което издирвало щерка си. Роднините изгубили връзка с нея след случая.

Звънели са на лечебни заведения, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им споделили само, че буквите на починалото момиче и щерка им съответстват. По-късно името се е удостоверило.

„ Получихме подпомагане от „ Пътна полиция " и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, тъй като не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правораздаване. Никой не заслужава да си отиде по този метод. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята щерка. Видях я няколко часа преди този момент. Беше едно прелестно дете. Ще ни липсва ужасно доста. Не може сходни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани ", показа в ефира на Нова телевизия Куюмджиева.

Припомняме, че престъпно проявен с 50 нарушавания провокира тежка злополука и умъртви две млади дами - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „ Хемус”. След произшествието причинителят - Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и опустошава дамите, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с подправени номера, с нелегално употребени синя лампа и стоп-палка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР