Антиправителствен протест се провежда в центъра на столицата и днес

...
Антиправителствен протест се провежда в центъра на столицата и днес
Коментари Харесай

Ден 115: Пърформанс с тикви и министри |

Антиправителствен митинг се организира в центъра на столицата и през днешния ден - за 115-и следващ ден. Събитието през днешния ден е под надпис " Да сговтим Бойко " и е с начален час 19:00.

" Ще отбележим Хелоуийн с мисъл за основната Тиква на страната, която за жалост е министър председател. Очаквайте МНОГО тикви. Ще има за всеки ", разгласи Отровното трио преди митинга.

На площада в Ларгото има камара тикви, а измежду тех - фотоси на Борисов. След митинга хората ще могат да ги отнесат у дома тиквите и да ги сготвят.



Протестът стартира с пърформанс на " ексклузивен скришен брифинг с Йорданка Фандъкова, Бойко Борисов и министри от кабинета ". Пърформънсът е проведен от " Системата ни убива ". " Брифингът " се организира на стълбите на новия парламент, а " Борисов " бе включен от Банкя, тъй като е под карантина поради ковид. Последователно бе дадена думата на министрите Деница Сачева и Николина Ангелкова, в чиито облици влязоха протестиращи. Там са още " Цвета Караянчева ", " Теменужка Петкова ", " Валери Симеонов ". Участва и " ген. Мутафчийски ", който повтори, че " ще се мре ".



Тикви със фотоси на депутати са подредени на стълбите пред Народното събрание.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР