Анте Шимунджа започна с промените в Лудогорец. Новият треньор освободи

...
Анте Шимунджа започна с промените в Лудогорец. Новият треньор освободи
Коментари Харесай

Шимунджа изгони Станислав Генчев от Лудогорец

Анте Шимунджа стартира с измененията в Лудогорец. Новият треньор освободи досегашния ментор Станислав Генчев. Юношата на Левски на три пъти водеше краткотрайно " орлите " след освобождението на титулярните наставници, само че в този момент се оказа, че няма място в щаба на новия треньор.
Паралелно словенецът получи и първо ново попълнение в лицето на национала Спас Делев, който също беше показан във Варна като нов състезател на " орлите ".
Шимунджа посочи, че първостепенната му цел е спечелването на купата. " Ще работим крепко и ще дадем всичко за Лудогорец. Надявам се, че и играчите ще поемат тази информация. Не бяха бързи договарянията. Беше ми забавно обаче да работя с клуб с сходни упоритости и с толкоз мощни играчи. Когато бях отпред на Мура, разликата в класата в действителност беше огромна. Основната ми цел с Лудогорец е да напредвам допустимо най-бързо с отбора. Първата крачка е купата, по-късно ще приказваме и за другото.
Да, работил съм основно с локални играчи, само че съм роден в Югославия, в която имаше доста разнообразни етноси. Свикнал съм да работя с разнообразни националности. Играл съм и из цяла Европа. Нямам проблем с чужденците в Лудогорец. Всеки дава нещо друго на отбора и това може да е единствено от изгода. Важното е да работим за положителното на клуба.
Лудогорец е 10 следващи години първенец, само че не е била такава обстановката преди този момент. Във футбола всичко е допустимо. Ще дадем най-хубавото от себе си, тъй че съм задължен да мисля положително и да виждам по какъв начин може да вървим напред като клуб.
Мисля, че българското състезание е мъчно. ЦСКА е обичаен клуб, който още веднъж е мощен, макар някои проблеми преди години. Те са близо до нас, само че ще имаме сложни мачове и против другите съперници. Ние сме най-хубавият тим, само че би трябвало да работим крепко, с цел да останем там. Знаем, че всички ще желаят да ни смъкват от първото място ", разгласи Шимунджа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР