Антъни Райт от Филаделфия бил арестуван за изнасилването и убийството

...
Антъни Райт от Филаделфия бил арестуван за изнасилването и убийството
Коментари Харесай

Съдба! Невинен мъж излежа 25 години в затвора за изнасилване и убийство, освободиха го, а само след дни ще стане милионер

Антъни Райт от Филаделфия бил задържан за изнасилването и убийството на 77-годишна съседка през 1991 година 20-годишният тогава млад мъж упорствал за невинността си, само че не съумял да убеди никого и бил наказан на пожизнен затвор, оповестява PhillyVoice.

77-годишната Луиза Тели била открита изнасилена и намушкана в личния й дом. По обвиняване в ликвидиране бил задържан младият й комшия Антъни Райт. В продължение на дълги години мъжът упорствал, че не е направил закононарушението, за което е наказан. Въпреки това, той прекарал 25 години в пандиза.



През 2014 година Антъни Райт се обърнал за помощ към плана " Невинност ", който се занимава със отбраната на незаслужено наказаните. Малко преди този момент се изяснило, че спермата, открита в тялото на Луиза Тели, принадлежи не на Райт, а на наркомана Рони Бърд, който към този миг към този момент бил починал в пандиза, където попаднал поради друго обвиняване.



През 2016 година, прекаралият половината си живот Антъни Райт най-сетне съумял да излезе на независимост. Той неотложно подал правосъден иск против управляващите на Филаделфия и полицейските чиновници, които разследвали делото му. И в този момент стана известно, че градът ще заплати на някогашния пандизчия 9,85 милиона $ съгласно съглашението сред двете страни. Първите 4 милиона Райт ще получи в края на този месец.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР