Антакия е нещо като перла в културното наследство не само

...
Антакия е нещо като перла в културното наследство не само
Коментари Харесай

Проф. Чуков пред Дарик: Очакваме земетръсна миграция

" Антакия е нещо като перла в културното завещание освен на Турция, само че и на целия свят. Този град е една от столиците на кръстоносните кралства, то е едно от гнездата на християнската цивилизация. " Така участвието си в Посока КултураПроф. Владимир Чуков.

" Може да забележим следствията от ръководството на рецесията по лицата на самите водачи. Ердоган съвсем не е спал - този човек явно е доста угрижен ", изясни гостът. " В Сирия не виждаме конструкция, която да ръководи рецесия. Разликата е колосална ", добави той.

" Дали ще има избори или не в регламентираните периоди, ще разберем напълно скоро. Има провинции, в които царува безспорна съсипия ", продължи проф. Чуков. Според него огромният въпрос за изборите е дали те ще бъдат отсрочени или ще се проведат в уговорените периоди.

" През 1999 година имаше земетресение в Измит. Благодарение на рецензиите Ердоган съумя да завоюва хората. Той получи поддръжка, акцентирайки корупцията в страната. Сега сега той е в противоположна позиция, където би трябвало да убеди хората, че нещастието не е директно подвластна с корупцията ", продължи проф. Чуков по повод за идните избори.

Според проф. Чуков въпросът за напън по границата ни е реторичен. Той назова бъдещото събитие земетръсна миграция и уточни, че част от потърпевшите в действителност имат български корени и може да потърсят леговище при български родственици.

По телефонaсе включи и Айше Сали, която приказва от първо лице за събитията.

" Видяхме хора, които са на лимита на възможноститеи на душeвността си ", стартира тя. " Гледки, при които се вижда по какъв начин деца играят в калта, към спукана тръба. Целият град мирише на дим и пушек от огньовете, с които хората се пробват да се стоплят, тъй като нощите са извънредно студени. Българският екип направи извънредно доста и работеше на лимита на опциите си ", изясни кореспондентът по телефона.

" В Адана има доста добра организация, само че там разрушенията са доста по-малко. В Газиантеп обстановката е доста, доста сериозна - там хората чакат часове наред за палатка ", изясни Сали.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР