Ансамбълът по художествена гимнастика на България за пореден път накара

...
Ансамбълът по художествена гимнастика на България за пореден път накара
Коментари Харесай

Златен медал за ансамбъла на България на Световната купа!

Ансамбълът по художествена гимнастика на България за следващ път накара почитателите на спорта у нас да настръхнат с осъществяването си в съботния следобяд, което донесе златни медали на възпитаничките на Весела Димитрова.
По време на Световната купа в зала " Арена Армеец " грациите ни впечатлиха с второ извънредно мъчно осъществяване и, макар че позволиха няколко грешки, получиха доста високи оценки и в последна сметка се отличиха със златните медали в многобоя - най-трудна дисциплинираност в художествената гимнастика.
Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова събраха общ брой от 49.350 след изиграване на двете си съчетания и резервираха първото място, на което се бяха настанили още след първия спортен ден.
В първия ден на надпреварата " златните момичете " дадоха замайващ старт на конкуренцията с осъществяване на 5 топки, заслужило 24.950 (16.100 точки компликация, 8.850 за изпълнение).
Възпитаничките на Весела Димитрова позволиха някои грешки през днешния ден, които обаче не повлияха за това да реализират висок резултат. 24.400 бе оценката, която дадоха съдиите. От тях 16.500 за компликация и 7.900 за осъществяване.
Зад България се класира Италия със общ брой 48.800 (24.300 на пет топки и 23.900 на обръчи и бухалки). Топ три добави Япония с 46.800 (23.350 на 5 топки и 23.050 на обръчи и бухалки).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР