Ансамбълът ни (девойки) е с позиция за медал в многобоя

...
Ансамбълът ни (девойки) е с позиция за медал в многобоя
Коментари Харесай

Ансамбъл (девойки) с позиция за медал в многобоя на МТ за Купа "София"

Ансамбълът ни (девойки) е с позиция за орден в многобоя на интернационалния шампионат по художествена гимнастика за Купа " София ", който стартира през днешния ден в зала " София ". След изиграването на съчетанията с пет топки българките заемат трето място във краткотрайното класиране и се класират за финала на този апарат.

Момичетата на Вяра Ваташка и Цветелина Найденова в състав - Камелия Петрова, Мария Стаменова, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова, Александра Василева, Сузан Пуладиан и Кристина Кърчева позволи грешки в осъществяването си и получиха оценка от 29.500 точки.



" Момичетата преодоляха себе си. Разбира се, допуснахме неточности, само че поради обстановката, че сега имаме три контузени състезателки, се справихме добре. Може и доста по-добре от това. Грешките идват от това, че не са им точни уредите. Дали ще има аудитория или ще бъде без аудитория концентрацията е една и съща. Ако имаше аудитория може би щяха да са малко по-притеснени, съгласно мен. Ще търсим оптимално повече изяви да имаме, само че към този момент имаме още едно съревнование. Много мощно европейско състезание ни чака, всички се готвят много интензивно и притискам палци на всички ", разяснява след изиграването на съчетанието с 5 топки помощник-треньорът Цветелина Найденова

Начело във краткотрайното класиране е отбора на Израел с 34.200 точки, а на второ място е този на Полша с 29.850 точки. В топ 6 са още Украйна с 28.650 точки, Беларус с 28.150 и Италия с 27.850 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР