Ансамбълът на България за девойки зае четвърто място в многобоя

...
Ансамбълът на България за девойки зае четвърто място в многобоя
Коментари Харесай

Ансамбъл (девойки) с четвърто място в многобоя на “Ирина Делеану къп”

Ансамбълът на България за девойки зае четвърто място в многобоя на мощния интернационален шампионат по художествена гимнастика " Ирина Делеану къп " в румънската столица Букурещ. Тимът в състав Александра Василева, Камелия Петрова, Сузан Пуладиан, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова и Мария Стаменова, воден от старши треньора Вяра Ваташка и помощник-треньора Цветелина Найденова, събра общ брой от 56.900 точки (33.400 за съчетанието с пет топки и 23.500 за пет ленти). Оценката им за пет топки е трета по мощ, а за композицията с пет ленти девойките са с четвърта оценка.



Шампион стана тимът на Полша със общ брой от 60.100 точки, а втори и трети са надлежно Израел с 59.850 и Унгария с 57.250 точки.

В надпреварата участваха общо 15 ансамбъла. На това съревнование отсъстваше единствено Русия. Българките през вчерашния ден се движеха трети във краткотрайното класиране, само че в последна сметка позволените неточности дефинираха призовата тройка. Следващото съревнование на отбора е пред родна аудитория на Европейското състезание във Варна, което ще се организира от 9 до 13 юни.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР