Ансамбълът на България за девойки спечели златото в многобоя на

...
Ансамбълът на България за девойки спечели златото в многобоя на
Коментари Харесай

Треньорският щаб на ансамбъл девойки: Момичетата се справят все по-добре, трябва ни още малко концентрация

Ансамбълът на България за девойки завоюва златото в многобоя на интернационалния шампионат по художествена гимнастика " София къп ". Андреа Иванова, Ева Емилова, Цветейоана Пейчева, Красимира Иванова, Габриела Пеева и Ванеса Емилова се показаха чудесно, което беше маркирано и от техните треньори Кристина Илиева и Жанина Иванова след края на надпреварата.

" Момичетата се оправят все по-добре с напрежението от надпреварите. Успяват да работят по-спокойно и надлежно играта ни се усъвършенства. Надявам се с всеки идващ ден да ставаме по-сигурни в себе си и на Европейското и на Световното състезание да бъдем безгрешни ", сподели старши-треньорът Кристина Илиева.

" До тези два виновни старта планираме да участваме на всички държавни шампионати в България. В началото на май месец ще играем и на интернационален шампионат в Полша, който ще бъде последната инспекция преди Европейското състезание в Баку. Това, което съм чувала от девойките е, че съчетанието с топки е може би по-близко до техните години и им е по като развлечение. Определено на подготовка го играят по-лесно от въжетата, само че имат потребност от още надпревари. Ние сме доста удовлетворени от девойките, макар грешката в осъществяването с топки. Съчетанията са комплицирани и за това ще би трябвало още да поработим върху тях. Смятам, че ни би трябвало и още малко централизация и нещата ще се получат ", добави тя.
 Ансамбълът за девойки завоюва многобоя за Ансамбълът за девойки завоюва многобоя за " Купата на София "
„ Ние в никакъв случай не се успокояваме. За нас конкуренцията е доста значима. Виждаме и знаем, че всички работят и ще продължат да работят, а това нас ни стимулира повече и ни кара да се развиваме. По композициите няма да променяме нищо. Ще ги упражняваме, с цел да ги усъвършенстваме и да ги изиграем без неточност. Искаме цели безгрешни съчетания. Момичетата си харесват и двете композиции. С всяко съревнование израстват пъклен доста. Зад завесата са други деца, само че с всяко последваща конкуренция става по-опитни и по-уверени ", добави помощник-треньорът Жанина Иванова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР