Ансамбълът на България представи новото си съчетание на две топки

...
Ансамбълът на България представи новото си съчетание на две топки
Коментари Харесай

Ансамбълът на България по художествена гимнастика показа новото си съчетание за Световното първенство в София

Ансамбълът на България показа новото си комбиниране на две топки и три ленти, с което ще взе участие на Световното състезание в София от 14 до 18 септември.

Женина Трашлиева, Рейчъл Стоянов, София Иванова, Маргарита Василева, Радина Томова и Камелия Петрова изиграха демонстративно двете си композиции по време на интернационалния шампионат за приз " Жулиета Шишманова " в Бургас.

" Много се вълнуваме за Световното състезание в София. Предприели сме нова тактичност, създали сме доста промени по съчетанията на ансамбъла, на Боряна Калейн и на Стилияна Николова. Композицията с топки и ленти на ансамбъла е нова, доста по-различна от предходната ", разяснява президентът на БФХГ Илиана Раева в изявление пред БТВ.

Тя сподели още, че България ще взе участие с ансамбъла, Калейн и Николова на Световната купа в Клуж (Румъния) идващия уикенд, която ще бъде последна инспекция преди шампионата на планетата в българската столица.

Ансамбълът на България, Боряна Калейн и Стилияна Николова показаха пред публиката в Бургас и новите си трика за Световното състезание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР