Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на

...
Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на
Коментари Харесай

Мария Игнатова побърка феновете на Капките

Анонсът, който Геро направи на финала на последното издание на "Като две капки вода " - че на идващия лайф в журито, като посетител звезда, ще седне Мария Игнатова, провокира доста бурни реакции в обществените мрежи.

В рамките единствено на няколко дни фейсбук и инстаграм безусловно прегряха от разпалени мнения, а повода е, че съгласно мнозина русокоската няма място до Хилда Казасян Васко Найденов и Фънки, защото в музикално отношение е кота нула.

В онлайн писанията се напомнят актьорските опити на някогашната възлюбена на Димитър Рачков в сериала "Полицаите от края на града " и се дефинират като доста далечни от актьорското майсторство, да вземем за пример на Юлиян Вергов, който също е част от оценяващите в "Капките ".

"Защо я викат??? Защото е имала връзка с Димитър Рачков ли? Може би нещо ще се случи сред тях, но дали ще е хубаво или неприятно... ", се споделя в един от многочислените мнения.

Какво тъкмо ще се случи сред Мария Игнатова, която към този момент е брачна половинка на Ивайло Цветков - Нойзи, и Димитър Рачков, който посрещна с израза "Аз задрямвам " новината за идната поява на някогашната си във формата, ще разберем напълно скоро, по време на идващия лайф на "Капките "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР