Анонимните създатели на криптовалутата Unvaxxed Sperm, която беше пусната преди

...
Анонимните създатели на криптовалутата Unvaxxed Sperm, която беше пусната преди
Коментари Харесай

Антиваксъри създадоха собствена криптовалута

Анонимните основатели на криптовалутата Unvaxxed Sperm, която беше пусната преди повече от седмица и сподели избухлив напредък на 2 и 3 декември, в действителност се оказаха деятели антиваксъри, оповестява Vice.

Разработчиците отхвърлят да дадат цялостните си имена и се показват под псевдоними. Един от тях, наричащ се Джейсън, споделя че планът е основан „ с цел да се обезпечи последователност на обективните научни проучвания и независимост на полемика “. Друг обаче, който се подвизава като Фаучи (б.р. каквато е семейството на основния епидемиолог на Съединени американски щати Антъни Фаучи), реагира, че ненапълно се опълчват на имунизациите.

Основателите на Unvaxxed Sperm настояват, че 90 % от хората не се нуждаят от имунизацията против COVID-19, отбелязва изданието. Освен това те оферират заболяването да се лекува с ивермектин, въпреки, че изследванията за ефикасността му бяха оттеглени като недостоверни.

Unvaxxed Sperm е обновена разновидност на криптовалутата SafeMoon, станала вирусна по-рано тази година с помощта на поддръжката на звезди. Един от анонимните ѝ основатели Фаучи твърди, че зад нея стоят седем „ ветерани на криптовалутите “, само че отхвърли да назове имената им.

В същото време създателите на " антиваскърската " криптовалута не дават обещание на клиентите си никакви преимущества. Те означават, че на първо място желаят да я създадат вирусна и да привлекат вниманието както на съперниците на имунизацията, по този начин и на тези, които към момента имат подозрения. В проектите им попадат и планове да пуснат аналози на известни услуги, да вземем за пример услуга за запознанства за антиваксъри.

Името на самата валута идва от известния мит, че замразената сперма на антиваксъри в бъдеще ще стане доста скъпа и ще се трансформира в новия биткойн (което значи избухлив растеж на цената на актива). Проучванията демонстрират, че имунизацията не визира семенната течност, само че съперниците на имунизацията не имат вяра на учените.

Източник: manager.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР