Анкара. Както знаете, Джеф Безос и Илон Мъск са на

...
Анкара. Както знаете, Джеф Безос и Илон Мъск са на
Коментари Харесай

Haberturk : Защо искат да ни карат да мислим, че трябва да живеем на Марс

Анкара. Както знаете, Джеф Безос и Илон Мъск са на път към задачата си - да изоставен Земята и са намерили колония на друга планета, написа турският всекидневник Haberturk

Има теории, които изясняват напъните на тези двама свръхбогати хора в тази посока с стопански ползи, както и с желанието да овладеят ресурсите и минералите, които могат да бъдат открити на други планети.

Дали бъдещето на Земята е в действителност под опасност?

Засега тези теории не ни убеждават. Може би тези двамата знаят някаква незнайна за нас загадка, или над Земята виси някаква нова опасност, която е скрита от нас? Похарчването на невероятна сума пари, с цел да избягаме от нашата планета, ни кара да се замислим: има ли упования за събитие от „ унищожително равнище “, което може да докара до цялостното изгубване на човечеството?

Тези двама богати хора разполагат с техническата инфраструктура, която разрешава, да вземем за пример, да бъде открит голям астероид, идващ се до нашата планета, и да изчислят датата на конфликта му със Земята.

Тъй като има такова съмнение и подобен боязън, се прокрадва подозрението, че в близко бъдеще нашият свят може да преживее събитие от категорията „ цялостно заличаване ", както във кино лентата Deep Impact („ Смъртоносно въздействие “), и напъните на Мъск и Безос да колонизират Марс, да преселят хората там и да основат нов свят, в действителност са свързани с вероятни сходни страхове.

Искат да ни приготвят благодарение на известната просвета

Може да помислите за това като за параноична мисъл, артикул на болен мозък, само че в известната просвета има някои скорошни събития, целящи да ни приготвят за концепцията за живота на Марс и други планети.

Няма потребност да приказваме още веднъж за филми и телевизионни излъчвания, учредени на концепцията за пътешестване до Марс и основаване на живот там, както и силата на тяхното влияние, тази тематика е добре проучена и оценена от теоретиците на културата.

Ето в кои други сфери на известната просвета стартира да се употребява тематиката за Марс, в допълнение към филмите и телевизионните сериали.

Например астероиди от повърхността на Марс, които са паднали в пустинята Сахара, са изложени на търг. Очаква се тези обекти да се продадат за 450 000 и 250 000 $. Експерти споделят, че в последно време има огромен интерес към сходни обекти, изключително от Марс.

Аукционна къща " Christie`s " пусна за продажба вино Petrus, отлежало 14 месеца на Международната галактическа станция, с вярата да го продаде за един милион $. Единствената разлика сред това вино и другите е, че то е било в космоса. Ентусиастите, наподобява, към този момент се пробват да схванат какъв ще бъде усетът на виновността в извънземния живот.

Създадена е и компания за транспорт на товари в космоса. Space Cargo Unlimited достави 12 бутилки вино Petrus до Международната галактическа станция.

Търсенето за закупуване на „ имоти “ на разнообразни планети, най-вече на Марс, стартира интензивно да пораства. Този интерес идва от заможни хора от Китай, Русия и, несъмнено, Съединени американски щати.

Тазгодишното биенале, проведено от швейцарския производител на часовници Audemars Piguet, се организира в Хонг Конг, където художничката Фийби Хуей бе определена да взе участие в плана. Инсталацията беше наречена Луната ни напуща. Това е респект към Луната, която, както знаете, стартира постепенно да се отдалечава от Земята. Изображенията на нощната светлина се прожектират върху 48 обособени екрана, ситуирани на огромна низина. В изявление за списание Monocle художникът отбелязва, че Луната разсънва жаждата на човек за проучване, има силата да сплоти разграничени фамилии и другари.

Песента на Coldplay

Музикална група " Coldplay " показа новата си комбинация " Higher Power " посредством информационния канал с Международната галактическа станция. Във видеото холограми на извънземни танцуват с музикантите. Групата също включи астронавти в презентацията.

Както казахme, въздействието на космоса и планетите стартира да се следи във всички области на нашата просвета. Сякаш някой желае ни приучи нас, елементарните хора, с мисълта за живота в космоса и на други планети.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР